صفحه نخست / آشپزی / طرز تهیه خورشت بامیه به سبک جنوبی

طرز تهیه خورشت بامیه به سبک جنوبی

طرز تهیه خورشت بامیه به سبک جنوبی

طرز تهیه خورشت بامیه به سبک جنوبی ابتدا تمبر هندی را در کاسه مناسب ریخته روی آن آب کتری سرد شده بریزید تا خیس بخورد.

پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنید. گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در این فاصله بوته سیر را داخل کاسه ای حاوی آب سرد خیس کنید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن پیاز را داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا طلایی شود. حالا زرد چوبه را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن تکه های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.

سیرها را پوست گرفته به همراه زردچوبه فلفل و ادویه هاون بکوبید. اگر ادویه جنوبی دراختیار ندارید می توانیداز ادویه پلویی یا کاری استفاده کنید.

بعد از آماده ادویه آن را داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزید و با آن تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را رنده کرده داخل قابلمه بریزید تا همراه گوشت کمی سرخ شوند.

بعد یک لیوان آب جوشیده سرد شده را داخل قابلمه بریزید در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.اگر می خواهید از رب استفاده کنید ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داده و سپس یک و نیم لیوان آب اضافه کنید.

در این فاصله بامیه ها را شسته و برای آن که له نشود آن ها را به صورت کله قندی برش دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد بامیه ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزد.

در مراحل آخر طبخ تمبر هندی را از صافی عبور دهید و شیره ی صاف شده را داخل قابلمه بریزید و بعد از آن که خورش جا افتاد شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه خورشت بامیه به سبک جنوبی

نکته 1: با توجه به این که تمبر هندی شور است از صاف کردن نمک در مرحله ی اول طبخ جلوگیری کنید.

نکته 2: از تمبر هندی ای استفاده کنید که رنگ آن روشن باشد در غیر این صورت رنگ خورش تیره می شود.

نکته 3: این خورش نباید خیلی آبکی باشد پس از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.

آموزش از میسنا

مطالب مرتبط