صفحه نخست / آشپزی / طرز خورش ماهی فسنجان

طرز خورش ماهی فسنجان

طرز خورش ماهی فسنجان

طرز خورش ماهی فسنجان

مواد لازم برای 4 نفر :

ماهی فاقد تیغ و استخوان ( فیله شده ) نیم کیلو

رب انار ملس  1/3 پیمانه

پیاز خام چرخ شده یک عدد

نمک و فلفل و ادویه مخلوط خورش

مغز گردو سابیده یا آسیاب شده  300 گرم

طرز خورش ماهی فسنجان طرز تهیه:

گردو را پاک کرده و سپس آنرا آسیاب می کنیم و با پیاز رنده ریز شده روی حرارت داخل قابلمه تفت میدهیم تا بوی خامی گردو گرفته شود .

سپس رب انار را ریخته و یا آن تفت میدهیم .

اکنون با دو پیمانه آب انرا روی شعله ی ملایم قرار میدهیم تا به روغن بیفتد . فیله را با کمی روغن تفت میدهیم . نباید زیاد سرخ شود .وقتی مغز گردو طبخ و به روغن افتاد , ماهی ها را   به ان اضافه میکنیم و نمک و ادویه و فلفل غذا را اندازه میکنیم . روی حرارت ملایم اجازه میدهیم تا جا بیفتد .

زیاد نباید بپزد وگرنه ماهی ها له میشوند .

نکته : اگر تمایل دارید خورش شما چرب تر شود میتوانید پس از تفت دادن گردو ها مقداری روغن اضافه کنید ولی در حالت معمولی نیازی نیست زیرا روغن گردو گیاهی و برای خورش کافی است . اگر از غذای شیرین لذت می برید میتوانید از رب انار شیرین استفاده کنید یا قبل از جا افتادن کمی شکر داخل خورش اضافه کنید .

نکته : معمولا وقتی فسنجان با مرغ یا ماهی تهیه میشود نیازی به افزودن کدوحلوایی یا آلو نیست . زیرا این مواد به دلیل خنثی کردن طبیعت گرم گردو به خورش می افزایند . ماهی و مرغ سرد هستند در نتیجه لزومی ندارد چیزی اضافه شود .

آموزش از میسنا

مطالب مرتبط