صفحه نخست / آشپزی / طرز تهیه تارت مرغ و قارچ

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ

مواد لازم برای تارت مرغ و قارچ:

مواد لازم اندازه کالری
آرد ۲۵۰ گرم 100 گرم / 360 کالری
زرده تخم مرغ یک عدد 100 گرم / 339 کالری
کره سرد ۱۲۵ گرم 100 گرم / 120 کالری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 0 کالری
نمک و فلفل به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

مواد لازم برای داخل تارت:

مواد لازم اندازه کالری
سینه مرغ ریز خرد شده ۲۰۰ گرم 100 گرم / 200 کالری
سیر یک حبه 100 گرم / 0 کالری
قارچ خردشده ۲۰۰ گرم 100 گرم / 27 کالری
زنجبیل یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 49 کالری
هویج ریز خرد شده ۱۰۰ گرم 100 گرم / 40 کالری
سیب زمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد 100 گرم / 76 کالری
ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری 100 گرم / 0 کالری
خامه ۱۰۰ گرم 100 گرم / 350 کالری
روغن به میزان لازم 100 گرم / 900 کالری

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ :

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بکنیگ پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می کنیم تا به صورت خرده های نان در آید،

بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود.

خمیر را در پلاستیک می گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه مواد میانی:

سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا ترد و مزه دار شود.

مرغ مزه دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد،

بعد قارچ و هویج و سیب زمینی را ریخته می شود، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی داریم.

خمیر را در قالب قرار می دهیم با چنگال چند سوراخ می زنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.

خمیر را از فر خارج کرده، می گذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد از خمیر حصیرهایی روی تارتمون درست می کنیم

و با برس زرده تخم مرغ می مالیم دوباره در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار می دهیم  تا روی تارتمان طلایی شود.

مطالب مرتبط