صفحه نخست / آشپزی / طرز تهیه خورش خلال بادام

طرز تهیه خورش خلال بادام

طرز تهیه خورش خلال بادام

مواد لازم خورش بادام برای 4 نفر :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
گوشت گوساله 700 گرم 100 گرم / 200 کالری
بادام خلال شده 100 گرم 100 گرم / 612 کالری
پیاز 1 عدد متوسط 100 گرم / 5 کالری
لیمو عمانی به مقدار دلخواه 100 گرم / 0 کالری
زرشک سیاه 3/1 فنخان 100 گرم / 50 کالری
زعفران به میزان دلخواه 100 گرم / 310 کالری
نمک به میزان دلخواه 100 گرم / 0 کالری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق 100 گرم / 76 کالری

طرز تهیه خورش بادام :

خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.

سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی. این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.

خواص بادام :

بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند .

بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است .

چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند .

چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است .

شکوفه بادام را دم کنید و بعنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید .

مطالب مرتبط