طرز تهیه چای سبز
طرز تهیه چای سبز، اگر میخواهید از نوشیدن چای سبز لذت ببرید، باید حتما آن را به روش اصولی دم کنید. اکثر کسانی که چای سبز میخرند، آن را به روش اشتباهی دم میکنند که همین باعث میشود چای طعم تلخی بگیرد. به علاوه، دم کردن نادرست این چای باعث میشود که بخش زیادی از خواص چای سبز، از دست برود. ما در این مقاله، روش درست دم کردن چای سبز و نکاتی مفید برای خوشطعم کردن آن را، به شما آموزش میدهیم تا در نهایت چایی خوشطعم و خوشعطر داشته باشید. در ادامه با میسنا همراه باشید.
طرز تهیه چای سبز
طرز دم کردن چای سبز
در حالت کلی، شما میتوانید چای سبز را از طریق دم کردن برگهای چای سبز، چای سبز کیسهای و یا پودر چای سبز آماده و دم کنید.
روش تهیه چای از این سه طریق، بسیار مشابه است بنابراین ما در زیر فقط طریقه دم کردن برگهای چای سبز را آوردهایم. شما میتوانید در صورت تمایل به استفاده از چای سبز کیسهای و یا پودر چای سبز نیز مشابه دستور زیر عمل کنید.
دم کردن چای سبز مانند چای سیاه نیست. شما نباید چای سبز را روی کتری دم کنید.
موارد مورد نیاز:
برگهای چای سبز- ۱ قاشق چایخوری به ازای هر لیوان آب
آب
لیوان چای
قوری چای
صافی چای
طرز تهیه:
ابتدا آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
زیر آب را خاموش کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا دمای آن کمی کاهش یابد و به حدود ۸۰ درجه برسد.
به ازای هر لیوان آب، ۱ قاشق چایخوری چای سبز داخل قوری بریزید.
آب ۸۰ درجه را به قوری اضافه کنید.
۲ تا ۸ دقیقه زمان دهید تا چای سبزتان دم بکشد.
بعد از دم کشیدن چای، برگهای چای سبز را از آب جدا کنید تا چایتان تلخ نشود. به منظور راحتتر شدن انجام این کار، میتوانید از یک صافی برای ریختن چای سبز در قوری یا فنجان استفاده کنید.
چای سبز خوشطعم شما آماده است میتوانید آن را میل کنید.