صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود به سلیقه خود می توانیم آنرا با گوشت قرمز، گوشت مرغ و یا حتی به صورت وگان تهیه کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بامیه در ادامه با چیشی همراه باشید.

طرز تهیه خورش بامیه

در ادامه با میسنا همراه باشید.

طرز تهیه خورش کرفس
طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اگر توسط یک آشپز خوب و توانا درست شود طرفداران خاص خودش را دارد
مواد لازم برای ۴ نفر
بامیه ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
زردچوبه و روغن به اندازه لازم
آبلیمو یا آبغوره به اندازه دلخواه
طرز تهیه خورش بامیه
مرحله اول
برای تهیه خورش بامیه جنوبی ابتدا پیازها و سیرها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورشت بامیه در نظر گرفته اید کمی تفت دهید تا شفاف و شیشه ای شوند.

مرحله دوم
در این مرحله کمی زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه با سیر و پیاز به طور کامل یکدست شود. در ادامه گوشت خورشتی را بشویید سپس به صورت قورمه ای ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید.

خرید عطرهای برند و اورجینال از دکرالند.
تبلیغ
خرید عطرهای برند و اورجینال از دکرالند.
خرید
yn-ad
مرحله سوم
توجه داشته باشید که گوشت را بهتر است به صورت متوسط خرد کنید زیرا کوچک یا بزرگ بودن قطعات گوشت روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارد ، ضمنا بزرگ بودن قطعات گوشت باعث می شود دیرتر مغز پخت شوند.

طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت خورشتی را خرد کردید آنرا به قابلمه خورش اضافه کنید و به همراه سیر و پیاز کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. همین که رنگ گوشت تغییر کند کافیست زیرا اگر گوشت را بیش از حد تفت دهید ممکن است سفت و دیرپز شود.

yektanet.com
مرحله پنجم
در مرحله بعدی پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و آنها را رنده کنید. در ادامه گوجه فرنگی های رنده شده را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله ششم
تفت دادن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد، باعث می شود در پایان خورشت خوشرنگ تری داشته باشید. در این مرحله ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر آنرا زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز
طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود
🟢کلاس رایگان تیزهوشان ششم🟢
استاد قادری رکورد دار قبولی تیزهوشان🏅
تبلیغ
🟢کلاس رایگان تیزهوشان ششم🟢 استاد قادری رکورد دار قبولی تیزهوشان🏅
مشاهده
yn-ad
مرحله هفتم
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی مغز پخت شود. خورش بامیه هم مانند دیگر خورش های ایرانی اگر به آرامی و با زمان بیشتری پخته شود علاوه بر اینکه لعاب دار می شود، طعم بهتری نیز خواهد داشت.

مرحله هشتم
در حین پختن گوشت بامیه ها را پاک کنید و به نکته دقت داشته باشید که به بافت بامیه آسیبی نزنید. فقط کافیست سر و دم بامیه را جدا کنید. در صورتی که بدنه بامیه ها باز شود روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارد.

مرحله نهم
در این مرحله بامیه ها را پس از شستشو و خشک کردن به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه کمی تفت دهید تا رنگشان کمی تغییر کند. تفت دادن بامیه فقط به این دلیل است که ظاهرشان را در هنگام پخت خورش از دست ندهند و له نشوند.

طرز تهیه خورش بادمجان
طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی
خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از نظر مواد شباهت های زیادی به خورش قیمه دارد
مرحله دهم
پس از گذشت حدود دو ساعت که گوشت به طور کامل پخت بامیه ها را به قابلمه خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید برای طعم دهی به خورش کمی آب لیمو ترش یا آبغوره نیز به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید.

مطالب مرتبط