صفحه نخست / آشپزی / طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله

طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله

طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله

طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله  مواد لازم خورش آلو با گوشت :

 

مواد لازم اندازه کالری
روغن 2 قاشق غذاخوری 100 گرم / 900 کالری
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم نامشخص
پیاز ریز خرد شده 1 عدد 100 گرم / 38 کالری
سیر 4 حبه 100 گرم / 0 کالری
فلفل قرمز تازه 1 عدد 100 گرم / 22 کالری
چوب دارچین 1 عدد 100 گرم / 261 کالری
آویشن 1 قاشق چایخوری 100 گرم / 276 کالری
برگ بو 1 عدد 100 گرم / 60 کالری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری 100 گرم / 289 کالری
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری 100 گرم / 21 کالری
نمک و فلفل به میزان دلخواه 100 گرم / 0 کالری
رب گوجه 1/2 فنجان 100 گرم / 76 کالری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری 100 گرم / 33 کالری
آلو بخارا تازه 1 فنجان 100 گرم / 38 کالری
گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری) 100 گرم / 38 کالری

 

طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله طرز تهیه خورش آلو با گوشت :

1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.

3.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

 

آموزش از میسنا

مطالب مرتبط