طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله
طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله مواد لازم خورش آلو با گوشت :
مواد لازم | اندازه | کالری |
روغن | 2 قاشق غذاخوری | 100 گرم / 900 کالری |
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله | 450 گرم | نامشخص |
پیاز | ریز خرد شده 1 عدد | 100 گرم / 38 کالری |
سیر | 4 حبه | 100 گرم / 0 کالری |
فلفل قرمز تازه | 1 عدد | 100 گرم / 22 کالری |
چوب دارچین | 1 عدد | 100 گرم / 261 کالری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری | 100 گرم / 276 کالری |
برگ بو | 1 عدد | 100 گرم / 60 کالری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری | 100 گرم / 289 کالری |
زیره سبز | 1/2 قاشق چایخوری | 100 گرم / 21 کالری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه | 100 گرم / 0 کالری |
رب گوجه | 1/2 فنجان | 100 گرم / 76 کالری |
سرکه سیب | 1 قاشق غذاخوری | 100 گرم / 33 کالری |
آلو بخارا تازه | 1 فنجان | 100 گرم / 38 کالری |
گشنیز یا جعفری تازه | مقداری برای تزیین (اختیاری) | 100 گرم / 38 کالری |
طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله طرز تهیه خورش آلو با گوشت :
1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.
2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.
3. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.
آموزش از میسنا