صفحه نخست / آشپزی / طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

مواد لازم شور ماهی پلو :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
برنج 3 لیوان 100 گرم / 360 کالری
شوید 200 گرم پاک شده و خرد شده 100 گرم / 25 کالری
ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط 100 گرم / 100 کالری
کشمش 1 تا 2 پیمانه 100 گرم / 272 کالری
پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری نامشخص
زردچوبه 1 قاشق چایخوری 100 گرم / 0 کالری
پیازداغ 1 قاشق سوپخوری 100 گرم / 164 کالری

طرز تهیه شور ماهی پلو :

ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.سپس ماهی را تمیز کرده و تکه تکه کنید و در آب کش بگذارید.برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب کش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.یازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

نکته :

می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.

خواص ماهی :

روغن ماهی بیماری های قلبی را به صفر می رساند. لازم به توصیح است که اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است.

مقدار تری گلیسیرید خون را کم می کند.

تجمع پلاکت های خونی را کم می کند.

عملکرد سلول های خون رسان را زیاد می کند.

ضربان قلب را تنظیم می کند.

خون را پایین می آورد.

کلسترول خوب ( HDL ) را بالا می برد. این نکته برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد.

آموزش از میسنا

مطالب مرتبط