صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه شامی کباب افغانی

طرز تهیه شامی کباب افغانی

طرز تهیه شامی کباب افغانی

طرز تهیه شامی کباب افغانی شامی کباب افغانی که با نام لوله کباب هم شناخته می شود، یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور افغانستان است. این غذای خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت سایت میسنا همراه باشید.

طرز تهیه شامی کباب افغانی

شامی کباب افغانی که با نام لوله کباب هم شناخته می شود، یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور افغانستان است. این غذای خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به شامی کباب ما ایرانی ها دارد، البته در شامی کباب افغانی از سیب زمینی استفاده نمی شود و معمولا آنرا به صورت لوله ای مانند کباب لقمه شکل می دهند. شامی کباب افغانی در افغانستان با دستورهای متنوعی تهیه می شود و ما یکی از دستورهایی را انتخاب کردیم که با ذائقه ما ایرانی ها سازگار باشد. هر چند ذائقه ایرانی ها و افغاستانی ها تقریبا شبیه به هم هست و تفاوت چندانی ندارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه شامی رودباری رستوران سرچشمه ساده خانم گل آور سبزی معطر مواد اولیه بهونه xvc jidi ahld v nfhvd
طرز تهیه شامی رودباری
شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 800 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
پودر تخم گنشیز ½ قاشق چایخوری
مرج سیاه (فلفل سیاه) ½ قاشق چایخوری
مرج سرخ ( فلفل قرمز) ½ قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و روغن به مقدار کافی
دستور پخت شامی کباب افغانی
مرحله اول
برای تهیه شامی کباب افغانی ابتدا گوشت را به خوبی می شوییم، سپس به همراه دو پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت 4 قاچ خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد. در 15 دقیقه پایانی پخت گوشت مقداری نمک به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا چرخ می کنیم یا داخل مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس شود. در ادامه پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را به طور کامل می گیریم.

طرز تهیه شامی کباب با رب انار . گردو شمالی گیلانی مازندرانی
طرز تهیه شامی کباب با رب انار
شامی کباب با رب انار یکی از انواع غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود
مرحله چهارم
حالا پیاز رنده شده را به همراه آرد نخودچی، پودر تخم گشنیز، تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا مایه شامی کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، با دست به اندازه یک نارنگی از مایه شامی بر می داریم و با دست به صورت گرد یا لوله ای شکل می دهیم.

مرحله ششم
حالا شامی ها را به آرامی در روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت شامی ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه شامی ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مطالب مرتبط