صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با سایت  میسنا همراه باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۳ پیمانه
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه و مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه لوبیا ها را خرد می کنیم و کنارقرار می دهیم.

مرحله دوم
در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس تابه ای بزرگ را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.

اگه میخوای رابطه سالم و موفقی داشته باشی،کلیک کن!
اگه میخوای رابطه سالم و موفقی داشته باشی،کلیک کن!

مشاهده
yektanet-logo-signتبلیغ
مرحله سوم
بعد پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و سیر را نیز می افزاییم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی عسلی شوند.در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود
مرحله چهارم
پس از عسلی شدن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم.حالا مایه را خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله همین طور تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود.در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم
سپس رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود و بعد از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری
طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری
عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود
مرحله هفتم
سپس خوب مواد را تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لوبیا پلو سرد و خنک شود. سپس در یک قابلمه مناسب تا نصف آن آب می ریزیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم.

پایش و تحلیل فضای مجازی | درخواست دمو | لایف وب
پایش و تحلیل فضای مجازی | درخواست دمو | لایف وب

ورود به سایت
yektanet-logo-signتبلیغ
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه نیز داخل آب بریزید تا رنگ پلو زرد شود و در پایان پخت لوبیا پلو خوش رنگ تری داشته باشید. درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.

مرحله نهم
در این مرحله برنج را به خوبی می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را داخل قابله می ریزیم و صبر می کنیم تا حدودا ۶ الی ۷ دقیقه بعد یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی
زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود
مرحله دهم
اگر اطراف برنج کاملا نرم و وسط آن سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه مورد نظر برای پخت لوبیا پلو روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم.

مرحله یازدهم
سپس حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم تا ته دیگ نیز داشته باشیم.۱ الی ۲ کفگیر از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از مایه لوبیا پلو روی آن می ریزیم و مجددا کمی برنج می ریزیم و روی آن مقداری مایه لوبیا می ریزیم.

مرحله دوازدهم
همین طور لایه لایه برنج و مایه لوبیا را می ریزیم تا مایه لوبیا و برنج تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و روی شعله قرار می دهیم.اول حرارت را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا لوبیا پلو به مرور زمان پخته شود.

طرز تهیه هویج پلو دارچینی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ
طرز تهیه هویج پلو دارچینی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ
هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید
اگه موهات میریزه همین الان ازاین راهکار استفاده کن+ گیاهی
اگه موهات میریزه همین الان ازاین راهکار استفاده کن+ گیاهی

مشاهده
yektanet-logo-signتبلیغ
مرحله سیزدهم
پس از پخت کامل لوبیا پلو،با کفگیر آرام برنج و مایه لوبیا را داخل خود قابلمه زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه با پلو مخلوط شود و بعد کمی روغن روی غذا می ریزیم و لوبیا پلو را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه لوبیا پلو
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت
اگر مایلید این غذای خوشمزه را بدون گوشت درست کنید کافیست گوشت و مراحل پخت آنرا از دستور حذف کنید. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاهخواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلو خوشمزه تری داشته باشید.

مطالب مرتبط